Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
20.12.2021
Platební brána 🔵Go Pay 🔵
Pro pohodlnější platbu jsme pro vás spustili platební bránu Go Pay. I nadále zůstává možnost platby bankovním převodem.  číst celé
06.12.2021
❄️ WINTER SALE ❄️
Winter is coming, buď připravená na příchod zimního krále! 🙊🤪 Ulov nějaký kousek ve slevě ZDE.  číst celé
17.11.2021
🖤 BLACK FRIDAY 🖤
A jako každý rok náš e-shop navštíví pan Black Friday 🤭 bude u nás až do neděle 28.11.2021. Tak honem, ať ulovíš nějaké super kousky! 🖤  číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
24.01.2022 Fashion
Co možná nevíte o Coco Chanel..
Coco Chanel byla velmi svérázná dáma, která vnesla do ženské módy celou řadu výrazných prvků. Také ukázala, že i ženy mohou nosit kalhoty. Ve svých mó... číst celé
17.01.2022 Cleaning hacks
Pečujete správně o své oblečení?
Oblečení vyrobené z organických materiálů, mezi něž patří vlna, hedvábí nebo třeba kašmír, je velmi příjemné a kvalitní a nabízí dokonalé pohodlí. Tak... číst celé
10.01.2022 Fashion
Zimní typ
Klasickou ženu zimního typu bychom mohli lehce přirovnat ke Sněhurce. číst celé
Zobrazit všechny články
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Besties.cz, Nikola Bachtíková, se sídlem Zvěřinova 3428/5, 130 00, Praha 3, IČ 04801245, zapsané v živnostenském rejstříku úřadu městské části Praha 3  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@besties.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Co možná nevíte o Coco Chanel..
24.01.2022 Fashion
Co možná nevíte o Coco Chanel..
Coco Chanel byla velmi svérázná dáma, která vnesla do ženské módy celou řadu výrazných prvků. Také ukázala, že i ženy mohou nosit kalhoty. Ve svých mó... číst celé
Pečujete správně o své oblečení?
Pečujete správně o své oblečení?
Oblečení vyrobené z organických materiálů, mezi něž patří vlna, hedvábí nebo třeba kašmír, je velmi příjemné a kvalitní a nabízí dokonalé pohodlí. Tak... číst celé
Zimní typ
10.01.2022 Fashion
Zimní typ
Klasickou ženu zimního typu bychom mohli lehce přirovnat ke Sněhurce. číst celé
Podzimní typ
03.01.2022 Fashion
Podzimní typ
Podzim s sebou přináší teplé a zemité barevné tóny. Mezi barvami převládají jasná a intenzivní žluť a červeň, sem tam hnědé tóny. číst celé

Přijímáme online platby 

Go Pay  

 

Copyright 2021 Besties.cz. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz