Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
22.02.2022
✨ Magic date ✨
Užij si slevu 22% v tento výjimečný den! ✨ číst celé
07.02.2022
❤️ Valentýnská sleva jenom pro TEBE ❤️
Valentýnskou slevu můžeš využít od 07. do 14. února 2022. Nezapomeň milovat v první řadě sebe! ❤️ číst celé
20.12.2021
Platební brána 🔵 Go Pay 🔵
Pro pohodlnější platbu jsme pro vás spustili platební bránu Go Pay. I nadále zůstává možnost platby bankovním převodem.  číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
27.06.2022 Fashion
Malé černé – o čem je řeč? No přeci o šatech
Černé šaty jsou univerzální kousek, který by neměl chybět v šatníku žádné ženy. Jsou totiž nejen elegantní, ale také praktické a především nadčasové. ... číst celé
20.06.2022 Péče o pleť
Zázrak jménem Jarischova voda - máme vyzkoušeno!
Také máte doma plno drahé kosmetiky na čistění pleti, ale stále jste nenašly to pravé ořechové? Vyzkoušejte Jarischovu vodu, za pár korun jí zakoupíte... číst celé
13.06.2022 Fashion
Tělové silonky – ano nebo ne?
Tělové silonky se z našeho šatníku rychle vytrácejí. Důvodů je hned několik. Kromě toho, že v nich zaniká přirozená linie našich nohou, nezakryjí příp... číst celé
Zobrazit všechny články
Ochrana osobních údajů e-shopu Besties.cz
  1. Společnost Besties.cz, Nikola Bachtíková, se sídlem Zvěřinova 3428/5, 130 00, Praha 3, IČ 04801245, zapsané v živnostenském rejstříku úřadu městské části Praha 3 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – např. zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.

  5. Zpracování osobních údajů je prováděno Besties.cz tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Zásilkovna, provozované společností Zásilkovna s.r.o., sídlem Lihovarská 1060/12, Libeň, 190 00 Praha 9

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  6. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@besties.cz

  7. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky besties.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies.

    Cookies jsou krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí.

    Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Pro detailnější informace, prosím, použijte nápovědu vašeho prohlížeče.

    Pokud bude mít váš prohlížeč použití cookies povoleno, budeme vycházet z toho, že souhlasíte s využíváním cookies ze strany našeho serveru a cookies našich zpracovatelů.

    Soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory mohou být zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  8. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Malé černé – o čem je řeč? No přeci o šatech
27.06.2022 Fashion
Malé černé – o čem je řeč? No přeci o šatech
Černé šaty jsou univerzální kousek, který by neměl chybět v šatníku žádné ženy. Jsou totiž nejen elegantní, ale také praktické a především nadčasové. ... číst celé
Zázrak jménem Jarischova voda - máme vyzkoušeno!
Zázrak jménem Jarischova voda - máme vyzkoušeno!
Také máte doma plno drahé kosmetiky na čistění pleti, ale stále jste nenašly to pravé ořechové? Vyzkoušejte Jarischovu vodu, za pár korun jí zakoupíte... číst celé
Tělové silonky – ano nebo ne?
13.06.2022 Fashion
Tělové silonky – ano nebo ne?
Tělové silonky se z našeho šatníku rychle vytrácejí. Důvodů je hned několik. Kromě toho, že v nich zaniká přirozená linie našich nohou, nezakryjí příp... číst celé
Hledáte drobnost, která potěší? A co třeba barevné ponožky, co se hodí na všechny nožky?
06.06.2022 Fashion
Hledáte drobnost, která potěší? A co třeba barevné ponožky, co se hodí na všechny nožky?
Určitě jste již zažili moment, kdy potřebujete pouze drobný dárek, který by byl originální, praktický, veselý, budoucí majitelku potěšil a neskončil n... číst celé

Přijímáme online platby 

Go Pay  

 

Copyright 2021 Besties.cz. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz