Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
22.02.2022
✨ Magic date ✨
Užij si slevu 22% v tento výjimečný den! ✨ číst celé
07.02.2022
❤️ Valentýnská sleva jenom pro TEBE ❤️
Valentýnskou slevu můžeš využít od 07. do 14. února 2022. Nezapomeň milovat v první řadě sebe! ❤️ číst celé
20.12.2021
Platební brána 🔵 Go Pay 🔵
Pro pohodlnější platbu jsme pro vás spustili platební bránu Go Pay. I nadále zůstává možnost platby bankovním převodem.  číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
27.06.2022 Fashion
Malé černé – o čem je řeč? No přeci o šatech
Černé šaty jsou univerzální kousek, který by neměl chybět v šatníku žádné ženy. Jsou totiž nejen elegantní, ale také praktické a především nadčasové. ... číst celé
20.06.2022 Péče o pleť
Zázrak jménem Jarischova voda - máme vyzkoušeno!
Také máte doma plno drahé kosmetiky na čistění pleti, ale stále jste nenašly to pravé ořechové? Vyzkoušejte Jarischovu vodu, za pár korun jí zakoupíte... číst celé
13.06.2022 Fashion
Tělové silonky – ano nebo ne?
Tělové silonky se z našeho šatníku rychle vytrácejí. Důvodů je hned několik. Kromě toho, že v nich zaniká přirozená linie našich nohou, nezakryjí příp... číst celé
Zobrazit všechny články
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Besties.cz, Nikola Bachtíková, se sídlem Zvěřinova 3428/5, 130 00, Praha 3, IČ 04801245, zapsané v živnostenském rejstříku úřadu městské části Praha 3  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Malé černé – o čem je řeč? No přeci o šatech
27.06.2022 Fashion
Malé černé – o čem je řeč? No přeci o šatech
Černé šaty jsou univerzální kousek, který by neměl chybět v šatníku žádné ženy. Jsou totiž nejen elegantní, ale také praktické a především nadčasové. ... číst celé
Zázrak jménem Jarischova voda - máme vyzkoušeno!
Zázrak jménem Jarischova voda - máme vyzkoušeno!
Také máte doma plno drahé kosmetiky na čistění pleti, ale stále jste nenašly to pravé ořechové? Vyzkoušejte Jarischovu vodu, za pár korun jí zakoupíte... číst celé
Tělové silonky – ano nebo ne?
13.06.2022 Fashion
Tělové silonky – ano nebo ne?
Tělové silonky se z našeho šatníku rychle vytrácejí. Důvodů je hned několik. Kromě toho, že v nich zaniká přirozená linie našich nohou, nezakryjí příp... číst celé
Hledáte drobnost, která potěší? A co třeba barevné ponožky, co se hodí na všechny nožky?
06.06.2022 Fashion
Hledáte drobnost, která potěší? A co třeba barevné ponožky, co se hodí na všechny nožky?
Určitě jste již zažili moment, kdy potřebujete pouze drobný dárek, který by byl originální, praktický, veselý, budoucí majitelku potěšil a neskončil n... číst celé

Přijímáme online platby 

Go Pay  

 

Copyright 2021 Besties.cz. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz