Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
22.02.2022
✨ Magic date ✨
Užij si slevu 22% v tento výjimečný den! ✨ číst celé
07.02.2022
❤️ Valentýnská sleva jenom pro TEBE ❤️
Valentýnskou slevu můžeš využít od 07. do 14. února 2022. Nezapomeň milovat v první řadě sebe! ❤️ číst celé
20.12.2021
Platební brána 🔵 Go Pay 🔵
Pro pohodlnější platbu jsme pro vás spustili platební bránu Go Pay. I nadále zůstává možnost platby bankovním převodem.  číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
05.12.2022 Life style
Hledáte dárek, který potěší? A co třeba barevné ponožky, co se hodí na všechny nožky?
Určitě jste již zažili moment, kdy potřebujete pouze drobný dárek, který by byl originální, praktický, veselý, budoucí majitelku potěšil a neskončil n... číst celé
28.11.2022 Life style
Potěšte své blízké originálním vánočním dárkem
Na našem e-shopu máte jedinečnou možnost vybrat originální vánoční dárek pro své blízké a to v podobě digitální dekorace. číst celé
21.11.2022 Fashion
Kalhoty se již dávno neobjevují pouze v pánském šatníku
Nejstarší doložená zmínka o nošení kalhot se nám zachovala z dob kočovných euroasijských nomádů. Jejich nošení se pak rozšířilo v období Keltů. číst celé
Zobrazit všechny články
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Besties.cz, Nikola Bachtíková, se sídlem Zvěřinova 3428/5, 130 00, Praha 3, IČ 04801245, zapsané v živnostenském rejstříku úřadu městské části Praha 3  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze vč. s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Hledáte dárek, který potěší? A co třeba barevné ponožky, co se hodí na všechny nožky?
05.12.2022 Life style
Hledáte dárek, který potěší? A co třeba barevné ponožky, co se hodí na všechny nožky?
Určitě jste již zažili moment, kdy potřebujete pouze drobný dárek, který by byl originální, praktický, veselý, budoucí majitelku potěšil a neskončil n... číst celé
Potěšte své blízké originálním vánočním dárkem
28.11.2022 Life style
Potěšte své blízké originálním vánočním dárkem
Na našem e-shopu máte jedinečnou možnost vybrat originální vánoční dárek pro své blízké a to v podobě digitální dekorace. číst celé
Kalhoty se již dávno neobjevují pouze v pánském šatníku
21.11.2022 Fashion
Kalhoty se již dávno neobjevují pouze v pánském šatníku
Nejstarší doložená zmínka o nošení kalhot se nám zachovala z dob kočovných euroasijských nomádů. Jejich nošení se pak rozšířilo v období Keltů. číst celé
Produktové fotografie - Beáta Chomová
14.11.2022 Spolupráce
Produktové fotografie - Beáta Chomová
Rády bychom poděkovaly za spolupráci fotografce Beátě, která nám nafotila skvělé fotky našich fashion kousků. číst celé

Přijímáme online platby 

Go Pay  

 

Copyright 2021 Besties.cz. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz