Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
07.06.2021
Spustili jsme přihlašování pomocí FB/Google account
Právě jsme rozběhli pohodlnější možnost přihlašování pomocí Vašeho účtu na Facebooku, či Google.  číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
11.10.2021 Oblékání
Hledáte drobnost, která potěší? A co třeba barevné ponožky, co se hodí na všechny nožky?
Určitě jste již zažili moment, kdy potřebujete pouze drobný dárek, který by byl originální, praktický, veselý, budoucí majitelku potěšil a neskončil n... číst celé
Náramky z minerálů
Jak vylepšit svůj outfit originálním doplňkem? číst celé
27.09.2021 Oblékání
Černé džíny nosí i celebrity
Že i džíny mohou vykouzlit elegantní outfit, o tom není pochyb. Věděli jste však, že je oblékají i některé celebrity? Kombinují je nejen s tričkem neb... číst celé
Zobrazit všechny články
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas Besties.cz, Nikola Bachtíková, se sídlem Zvěřinova 3428/5, 130 00, Praha 3, IČ 04801245, zapsané v živnostenském rejstříku úřadu městské části Praha 3  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Hledáte drobnost, která potěší? A co třeba barevné ponožky, co se hodí na všechny nožky?
11.10.2021 Oblékání
Hledáte drobnost, která potěší? A co třeba barevné ponožky, co se hodí na všechny nožky?
Určitě jste již zažili moment, kdy potřebujete pouze drobný dárek, který by byl originální, praktický, veselý, budoucí majitelku potěšil a neskončil n... číst celé
Náramky z minerálů
Náramky z minerálů
Jak vylepšit svůj outfit originálním doplňkem? číst celé
Černé džíny nosí i celebrity
27.09.2021 Oblékání
Černé džíny nosí i celebrity
Že i džíny mohou vykouzlit elegantní outfit, o tom není pochyb. Věděli jste však, že je oblékají i některé celebrity? Kombinují je nejen s tričkem neb... číst celé
Cardigany – stylové kousky do vašeho šatníku
20.09.2021 Oblékání
Cardigany – stylové kousky do vašeho šatníku
Chladnější období, které pomalu, ale jistě přichází, si žádá do vašeho šatníku nějaký ten stylový kousek, který navíc zahřeje. A co třeba cardigan? číst celé
Náš obchod
Počtěte si :)

Náš Blog

Kontakty
Besties.cz
(Po-Pá, 8-17 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz